MET EEN GELIJKE VISIE EN AMBITIE MAKEN WE JE MERK STERK

Wij bundelen onze disciplines
Onze roots liggen in de kunstwereld en in zuiver grafisch ontwerp, in 2D en in 3D. De samensmelting van onze zienswijzen is onze onderliggende kracht. Door ons zorgvuldig te bewegen tussen context, omgeving en het doel komen onze ontwerpen tot stand.

Ontmoeten

Alles begint bij ontmoeten. Elkaar, de context, de omgeving en het doel. In deze fase verzamelen we alles wat we moeten weten en met welke kaders wij rekening mogen houden. Wij worden geinspireerd en zien het ontwerpvraagstuk als een soort puzzel.

Ontrafeld

De puzzelstukjes zijn verzameld. Maar wat nu? In deze fase maken we het ontwerpvraagstuk logisch. We ordenen, structureren en stellen we opnieuw samen.

Het echte werk

We ontwikkelen een nieuw concept door het samenstellen van alle elementen met ons interdisciplinair team. Omdat we gespecialiseerd zijn in 2D, 3D en grafische vormgeving, zorgt dat voor een multidisciplinairperspectief. De inhoud en vorm kunnen we dus steeds tot verrassende ideeen en uitingen brengen.

Tijd om te shinen!

Bij het uiteindelijke ontwerp horen bijpassende uitingen. Of het nu om een flyer gaat, een raamvisual of komt je storytelling geanimeerd tot leven, de essentie zal in alle uitingen uitgedragen worden om verhaal, visie en missie te versterken.

Interesse?

Neem contact met ons op

Onze opdrachtgevers